AUTOCAD IN HET VAK

De AutoCAD in het Vak module € 995 ex. BTW

Met de uitgebreide  4 daagse cursus AutoCAD, vormen ze een uitstekend uitgangspunt voor het verkrijgen van een baan in de technische wereld waarvan AutoCAD een onmisbaar onderdeel is.

  • Los van de vakkennis is het zonder AutoCAD kennis (en wat AutoCAD tekenroutine) erg moeilijk om werk te vinden in de techniek.
  • Alleen een AutoCAD certificaat op de sollicitatietafel leggen zonder te kunnen laten zien dat je daadwerkelijk kan AutoCAD tekenen in je eigen vakrichting is meestal niet voldoende.
  • Een Portfolio map op A3 formaat met daarin jouw gemaakte technische AutoCAD tekeningen overtuigd wél van je kunnen op dat vlak.
  • De tekeningen moeten echter niet alleen AutoCAD technisch in orde zijn, ook je vakkundigheid in de branche moet daarin tot uiting komen.

Voor wie is deze cursusmodule bedoelt:

Deze module is gericht op praktijkgerichte bijscholing voor mensen die reeds een basisvan AutoCAD hebben en de opgedane kennis van AutoCAD en hun tekentechniische vakkennis op het gebied van de Bouw of interieurtechniek of werktuigbouw of electrotechniek willen uitbreiden.

De dagen van deze module zijn altijd verspreid over meerdere weken met tussen de begeleidingsuren altijd een aantal dagen voor het thuis werken aan de opgegeven tekeningen, want er moet thuis flink getekend worden om een stel goede tekeningen in de A3 map te krijgen, totale tijdsduur tussen de 10 en 14 weken.